Borderlands 3 komt eraan!

teaser
#1

Borderlands ontwikkelaar heeft eindelijk een officiele tease onthuld voor de nieuwe Borderlands, en geeft aan dit te doen tijdens het PAX East festival. Dit deden ze met de volgende Tweet:

In het bericht is een foto te zien met daarop de datum van de bekendmaking, 28 maart, met een uitgangsbord met het cijfer 3. Op de website van PAX staat het volgende bericht in de agenda:

This is your opportunity to get a behind-the-scenes look at Gearbox Software and Gearbox Publishing, along with the latest news and updates from the makers of Borderlands, Battleborn, Brothers in Arms, and more! We will have never-before-seen reveals, exclusives, and surprises, so don’t miss out! (http://east.paxsite.com/schedule/panel/gearbox-main-theater-show)

Het is al een tijd bekend dat Gearbox aan Borderlands 3 werkt, maar er was nooit iets officieel gemaakt hierover. Verder is het laatste officiele deel, Borderlands 2, alweer een goede 6 jaar uit – en dus tijd voor iets nieuws! Wij zijn heel benieuwd naar de uiteindelijke invulling van de game, met name door de huidige populariteit van Battle Royale’s en overall kwaliteit van shooters.

Ben jij hyped voor deze game? En wat zijn je verwachtingen ervan?

0 likes

Gearbox toont teaser van nieuwe Borderlands game
#2

Zeg maar gerust hyped ja! Deeltje 2 en The Pre-Sequel toch best veel gespeeld, laatst nog weer begonnen aan deeltje 1. Heerlijk sfeertje en het knalt gewoon lekker. Laat maar komen die nieuwe!

0 likes